Dag 19

Fortfarande trött, så tror det får bli en tidig kväll. Blev för mycket mat nu på kvällen igen. Frukosten går bra, förmiddagsfikat sköter jag, lunchen är inga problem och eftermiddagsfikat fungerar det med. Varför lyckas jag då inte med middagen och kvällen? För stora middagsportioner, för många mackor och för mycket småätande! Någon som känner igen sig? Någon som har bra tips på goda kvällsvanor?

Är mätt och magen är fylld till bredden, men har ändå inget behov av att spy. Alltid något att vara glad över! =)  

Postat av: Ida

Försök se allt du faktiskt KLARAR och fokusera inte bara på det som inte går lika bra. Du klarar alla mål utom ett på kvällen. Det är bra. Men förstår såklart att du vill klara av det målet oxå. Små små steg. Äter du ihop med nån el ensam? Äter du för lite på dagen så sug uppstår på kvällen? Äter du för lite kolhydrater? Eller går det på gammal vana?



Stor kram Ida

2011-02-11 @ 23:43:13
URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Ida

Ja du. Det är inte lätt att bryta mönster. Är nog bland det svåraste man kan göra. Men det GÅR bara man bestämmer sig.

Planera innan vad du ska äta. Gör i ordning en bricka, tänd ljus och gör det mysigt. Ät upp det som finns på brickan. Inte mer och inte mindre. Tugga noga och ät långsamt. Njut av maten. När du är klar tar du och borstar tänderna med en gång och gör något annat. Går runt kvarteret, ser en film, läser, löser korsord, stickar, spelar spel, skriver ect.

Försök. Gör inget om du misslyckas bara du fortsätter försöka.

Kram och lycka till :-)

2011-02-12 @ 16:16:23
URL: http://fightforlife.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: