Dag 8

Är så trött efter gårdagen och för lite sömn i helgen. Är så mätt efter en dag med för lite mat och för stor middag nu på kvällen. Alltid samma misstag! Men har ändå klarat dagen ganska bra! Nu ska jag ta en kort kvällspromenad och sedan sova. Natti!

Dag 7-jag kommer igen!

Ok, det gick inte så bra i eftermiddags. Dumt av mig, men inget blir bättre av att jag gräver ned mig i misstagen. Bara att se framåt och komma igen nu! Har duchat, städat (bort eftermiddagens alla matfläckar, brödsmukor, renskrapade tallrikar och tomma kexpaket), druckit te, lagat matlåda till morgondagen, tänt ljus och ska strax ringa mina föräldrar. Känns som om jag är på rätt väg ändå! 

Har trots allt haft en ganska bra helg!
Hoppas ni också haft det bra i helgen! 
Kramar  

Dag 7-jag kommer igen!

Ok, det gick inte så bra i eftermiddags. Dumt av mig, men inget blir bättre av att jag gräver ned mig i misstagen. Bara att se framåt och komma igen nu! Har duchat, städat (bort eftermiddagens alla matfläckar, brödsmukor, renskrapade tallrikar och tomma kexpaket), druckit te, lagat matlåda till morgondagen, tänt ljus och ska strax ringa mina föräldrar. Känns som om jag är på rätt väg ändå! 

Har trots allt haft en ganska bra helg!
Hoppas ni också haft det bra i helgen! 
Kramar  

dag 7 -neeej

Hit kom jag! Klarade nästan en vecka, men längre gick det inte.  Inte den här gånge iaf, men jag tar snart nya tag igen!

Dag 7

Hat snart tagit mig igenom en hel vecka! Men idag mår jag inte bra. Så mycket mat i helgen att jag är alldeles för varm, trött, dåsig, uppsvälld och fylld med ångestkänslor. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom dagen?!

Måste gå på något sätt!

Dag 6

Dag 6 blev en dag med vänner, snöskovandring, god middag och utgång. En bra dag med andra ord! Lite ångest har jag, men annars mår jag helt ok!

Dag 5

Dag 5 var igår. Klarade även den dagen. Idag blir det besök av vänner och en dag ute bland snö och solsken =)

Dag 4

Har det kämpigt idag med. Blir det aldrig lättare?

  

Kväll 3

Blev en kämpig kväll, men den räddades med dator, vetevärmare, te, tv, tidning och ett telefonsamtal till pappa. Hade en massa saker (räkningar, tvätt, disk, plugg, städa och ett brev att skriva) jag skulle ha gjort. Gjorde ingenting, då jag helt enkelt inte orkade. Kanske måste jag tillåta mig själv att göra ingenting ibland? Blir det lättare då?

God Natt!

Dag 3

Går fortfarande helt ok. Inte lekande lätt idag, men ska nog klara av dagen. (Tänk positiva tankar nu Wilma!!!) Har ätit massor, men är fortfarande sådär hungrig/sugen. Har blivit några mackor för mycket, så har dessutom lite dåligt samvete. Antagligen har jag ätit för dåligt under förmiddagen(?). Känns lite farligt just nu alltså, men ska försöka skriva av mig det kämpiga nu.

Så vad gör man när man får den här "hungerkänslan"? När det känns som om man skulle kunna äta hur mycket som helst? Har ätit en ordentlig middag, några mackor en stund senare och knaprat morötter. Vag gör jag nu??? Försöker stå emot hetsätningen... Men hur får man den där hungerkänslan att gå över?

Dag 2

...gick lika lätt den. Mår bra och känner mig duktig!

Dag 1

Dagen har gått lätt som en plätt! Ska inte tänka och grubbla för mycket nu. Bara köra på och må bra! 
God Natt!  

Ny vecka

...ge  mig motivation!!!!

pizza

Har ätit pizza. Hemlagad pizza med en massa gott på! Såå mumsigt var det! Men nu vill jag bara spy!!! Åt alldeles för mycket och vill bara få upp allt! Magen är som en ballong. Kommer att ha ont i magen hela natten, men men... Jag ska inte spy! Måste försöka bli frisk nu. 

Imorgon är det en ny vecka och då ska jag prova att må bra. Ska ha den där testveckan en av mina läsare tipsade om (Tack Anna). Egentligen har jag ju alla förutsättningar för att må bra, så varför inte testa en vecka?
Först ska jag bara ta mig igenom kvällen....
Önska mig lycka till!

ny vecka och jag mår helt ok igen!

Veckan är igång igen och jag känner mig ganska bra. Mår helt ok nu, men inser att jag aldrig kommer att bli frisk så länge jag inte går till djupet med mina problem. För att ta tag i allt och bli fri från min bulimi kommer jag att behöva hjälp. Men hur? Tackar för era tips och allt ert stöd! Problemet är bara att jag bor mitt i ingenstans. Finns ingen psykolog, kurator, ätstörningsenhet eller läkare i närheten. Visst finns det en vårdcentral, men där jobbar jag ju själv. Att söka hjälp där är alltså inget alternativ. Finns det hjälp att få via internet? Eller via telefon? Eller över veckoslut/semester? På nåt vis SKA det gå! Finns helst enkelt inget annat alternativ än att bli frisk!

Snälla ge mig tips på behandling!

Ena dagen är allt bra. Jag lever och har det ganska fint. Sedan kraschar allt. Allt går åt skogen utan att det egentligen finns någon anledning till det.  

Idag vaknade pigg och utvilad. Åt en lång söndagsfrukost framför nyhetetsmorgon och körde sedan igång med tvätt, plugg och betalande av räkningar. Nöjd med mig själv fixade jag matsäcken och gav mig iväg upp på fjället. Nysnö och endast -5 grader, vilket gjorde dagen perfekt för skidåkning! Kvällen avslutades med en god middag, ett besök hos vänner och en myskväll i tv-soffan. Nu är jag nöjd, utvilad och redo för en ny vecka!

Ja, så skulle min dag ha kunnat se ut...Men som ni säkert gissat, så mår jag inte alls bra just nu. Istället valde jag att låta bulimin ta över och förstöra min dag. Började äta och spy. Fortsatte äta, spy, äta, spy, äta, spy,äta...............................Varför kan jag inte välja att må bra och ha roligt?
Istället för att vara nöjd och avslappnad efter helgen, sitter jag nu här med rödgråtna ögon. Är helt slut och funderar på hur länge jag ska orka? Jag kommer nog inte att överleva den här sjukdomen länge till. Kommar att sluta mad att jag äter ihjäl mig. Eller att mitt hjärta och hela min kropp ger upp. 

Jag behöver hjälp att ta mig ur det här. Men vart får jag den hjälpen? Men på vårdcentralen känner jag alla, så dit vägrar jag att gå. Behöver någon att prata med, men vart? Finns det något ställe där man kan få telefonkontakt? Eller dit man kan åka 1-2 veckor? Eller där man kan få behandling på helgerna?
Snälla ge mig några tips!

slapp lördag

Har haft en riktigt lugn dag. Nästan så lugn att jag har dåligt samvete. Sovit, slötittat på tv, tagit en kort promenad, slappat i soffan, läst en bok och sovit ännu mera. Inget vettigt och nyttigt gjort idag inte! Fast kanske var det precis en sådan dag jag behövde. Var nog helt slut efter veckan, flytten och nya jobbet. Förmodligen därför allt gick åt skogen igår. Idag känns allt ändå lite bättre och imorgon tar jag nya tag! 

Må bra

Ville så gärna lämna alla problem och allt negativa bakom mig. Men det är för svårt.
Allt finns fortfarande kvar och jag är besviken! :(
Önskar jag hade kraften och viljan att välja att må bra! Lovar att fortsätta kämpa, men hur gör man?

Ensamhet

Jag mår bra! =)

Känner mig lite ensam bara. Hur gör man för att lära känna nya människor? Hur får man nya vänner?
Känns som om jag glömt hur man är social...

Kram på er!