Äntligen tillbaka

Hoppas ni alla har njutit av en riktigt trevlig midsommar!
Själv firade jag en äkta midsommar. Fick plocka blommor på en sommaräng, binda en blomsterkrans, äta sill och färskpotatis, sjunga snapsvisor, skåla i nubbe, resa en midsommarstång, dansa smågrodor och prästens lilla kråka, bada, sola, festa med goda vänner och mycket mycket mera :) :) :)    





Jag och min bästa vän plockar blommor och binder vackra kransar.


Har fått igång mitt internet ikväll, så nu är jag äntligen tillbaka till bloggandet. Tillbaka på bloggen och tillbaka i livet =) Jag mår mycket bättre nu jämfört med ett halvår tillbaka. Men ska samtidigt vara ärlig och säga att en flytt och ett nytt liv inte löser alla problem. Har insett att det inte går att fly(tta) från bulimin. Det enda jag kan göra är att kämpa för att bli frisk. Jag är inte där ännu, men jag vet att jag är på god väg. 

Hoppas ni alla har fått en riktigt fin start på sommaren! 
Var flera veckor sedan jag sist loggade in här på bloggen. Blev därför så glad av att få läsa alla era fina kommentarer nu ikväll! Tusen tack för stödet! 
Kram   

Inget internet

Har fortfarande ingen dator, så kan inte uppdatera här speciielt ofta. Men mitt liv rullar på och min kamp mot bulimin fortsätter. Har börjat jobba och få ordning i lägenheten nu. Med maten går allt upp och ned, men jag känner mig ändå positiv. Kram på er alla!

Lååång dag

Har verkligen ingenting att göra nu. Har tagit en långpromenad, varit en sväng på stan, lagat mat och sitter nu i biblioteket. Har ingen tv, ingen dator och känner inte en enda person i den här staden. Så vad göra? Kan avslöja att besöket på matvaruaffären i förmiddags var nära att spåra ur. På något vis lyckades jag hindra mig själv från att handla hem en massa hetsmat och låsa in mig i lägenheten. Nära-men jag klarade det!

Läser Potatis-inte prozac just nu. Har just börjat, men känner verkligen igen mig och tror att jag kommer att ha stor nytta boken. LÄS DEN!

Kram

Mitt Nya Hem

Jag trivs =)
Nu ska jag till mitt nya jobb och träffa de blivande arbetskamraterna. Spännande!

Nu åker jag!

Om 20 minuter går flyttlasset. Mott ett nytt jobb, ny lägenhet och nya människor. Så spännande!
Ska göra ALLT för att ta vara på mig själv och livet nu!

Vet inte när jag får tillgång till internet nästa gång. Blir torligtvis borta från bloggen några dagar, men uppdatering kommer.

Kram

Ps: Vågen följer inte med i flytten!

Kvällsfrosseri

VARFÖR ÄTER JAG?

Är rädd att jag håller på att skapa en ny (o)vana. Varje kväll börjar jag äta och kan inte sluta. Bröd, smör, frukt, keso, bullar, middagsrester, glass... Ja, vad som helst som finns till hands slinker ned. Jag hetsäter inte och det är inte enorma mängder jag sätter i mig, men jag missbrukar fortfarande maten varje kväll. Jag behöver verkligen inte all den energi jag får i mig om kvällarna. 

Ikväll firade vi mitt första riktiga jobb med en stor grillmiddag här hemma hos föräldrarna. Rostad potatis, grillad fläskfilé, majskolvar, halloumiost, bearniesesås, vitlöksbröd och sallad stod på menyn. Hela kalaset avslutades dessutom med en liten bit jordgubbstårta. Åt mycket (men inte mer än nån annan) och kände mig enbart nöjd efteråt! Ingen ångest och inga som helst tankar på att kräkas. Nu har jag däremot ångest! MYCKET! När resten av familjen gick till sängs smög jag nämligen iväg till köket och mumsade i mig ostmackor, överbliven tårta och bullar. Usch, jag kommer att bli tjock! Jag är tjock! Känner mig stor, klumpig och vill bara gömma mig i stora kläder. Äter för mycket varje kväll nu för tiden. Ångrar mig varje kväll!

Ger ändå ett poäng till mig själv för att jag inte kräks längre. Mår mycket bättre och är mycket piggare!
Problemet är bara att jag känner hur kroppen sväller för var dag som går. Vill verkligen inte bli ännu större och fastna i detta kvällsfrossande.   

Jag är ju inte hungrig, så varför äter jag då? Hur kan jag bryta denna ovana?

Ta en lugn kvällspromenad?
Gå till sängs tidigare?
Varva ned med yoga?  
Läsa en god bok?
Se på tv?
Sitta på balkongen?
Virka?
Skapa ett fotoalbum?
?????

 

Natti!

Mellanlandning

Mellanladar hemma hos föräldrarna nu. Vi har grillat, suttit ute i solen och bara umgåtts. Nu blir det en lugn kvällspromenad med mamma och därefter en tidig kväll. Imorgon fortästter resan mot mitt nya liv. 
Kram på er!