Ett tårfyllt besök på bulimicentret

Har haft ett nytt besök på bulimicentret idag. Grät medan jag satt där. Allt är så jobbigt och jag är rädd att jag aldrig kommer att klara av det här. Kan verkligen inte fortsätta som jag gör just nu. Jag kommer att kollapsa vilken dag som helst om jag inte tar det lugnare och blir fri från min ärstörning. Måste sluta kräkas NU!!! Jag riskerar ju livet varenda gång jag böjer mig över toalettstolen och kör fingrarana i halsen. Måste bli frisk innan jag går under!

Postat av: Malin

kram

2010-05-10 @ 20:51:31
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har tagit Fluxetin, först i enkel dos och sedan dubbel, mot depression, mörka tankar och främst bulimi/ätstörning. Jag tyckte att det hjälpte mig, men jag har läst om studier som säger att placebo effekten är lika hög och att man lika gärna kan äta sockerpiller och då slippa alla biverkningar. Men jag har också läst studier som visar på mkt bra resultat vid bulimi för Fluxetin. Jag ska prata med dem på onsdag. Kanske är det värt ett nytt försök!?

2010-05-10 @ 21:46:27
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Sofie

KRAMAR!!

2010-05-10 @ 22:31:42
URL: http://onie.blogg.se/
Postat av: Isa

1 vecka bara, så jag borde nog ge det lite mer tid...



Funderar du på att börja äta? Tänkte på Malins kommentar här ovanför och inlägget under? Jag förstår precis hur du känner, dock.



Ta hand om dig, kram

2010-05-10 @ 23:37:09
URL: http://[email protected]
Postat av: Isa

Åh, jag såg först nu att du skickat en till kommentar. Visst är låten fin? Så glad men sorglig... :) Jag hoppas verkligen att allt löser sig för dig också, att allt blir bättre.



Kramar :)

2010-05-10 @ 23:50:31
URL: http://everydayfromtheinside.blogg.se/
Postat av: Isa

Du har nog rätt, står jag ut en stund nu kanske jag kan må bättre sen. Jag ville ha flouexin först, då jag hört en hel del om att det ska hjälpa mot bulimi, men efter att ha disskuterat det med läkaren kom vi fram till att jag skulle ta sertralin istället.



Jag tycker att du ska boka en tid till VC och disskutera flouexin med en läkare, jag tror verkligen att dessa kan hjälpa (även om starten kan vara väldigt jobbig). Vad är det som får dig att tveka? Jag säger precis som du gjorde: ge dig själv en ärlig chans att må bra! :) Kramar



2010-05-11 @ 00:04:59
URL: http://everydayfrometheinside.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: