Hur kan det vara så svårt?

Skit också!
Det där var sista gången! -Jag lovar!!!

Postat av: Malin

så har jag sagt tusen gånger. Förlåt.

2010-04-30 @ 08:03:06
URL: http://livetochkarleken.blogg.se/
Postat av: Mina

Jag tycker själv det är svårt att få klarhet varför jag "trillar dit". Men det finns nog en anledning till varför det händer, och om man kommer på den så blir återfallet inte bara ett bakslag, utan nåt man lär sig av. Kram!

2010-04-30 @ 11:58:43
URL: http://mina-82.blogspot.com/
Postat av: Isa

Sudda bort misstaget, glöm det. Lämna det bakom dig och ta en dag i taget.



Oavsett hur friska vi än skulle bli, oavsett hur långt borta bulimin än känns kommer det alltid komma små återfall, små snedsteg. Gräv inte ner dig i dessa, gör som du hade gjort om det inte skulle ha skett.



Bulimi kan verkligem dra ner en från toppen till botten på två små sekunder, jag tror att vi måste lära oss att resa oss upp lika snabbt också, istället för att falla längre ner i hopplösheten.



Det kanske låter dumt, just för att det är jätte dumt men jag vill inte köpa nya kläder. Då har jag ju accepterat den här kroppen, "sagt" att alla kilon och det vill jag inte. Jag är inte riktigt där ännu... (Men när jag väl är där, då ska jag shoppa. För jag tänker ta mig dit)



Kramar

2010-04-30 @ 13:58:27
URL: http://everydayfrometheinside.blogg.se/
Postat av: My

Det kommer bakslag. Det viktiga är att du tar nya tag och ger dig fan på att klara det. På det igen nu bara, det klarar du. Kramar!

2010-04-30 @ 19:44:55
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: